back

Андрій Прокопенко підписав Меморандум про співпрацю ОДА з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою

22-11-2019 | 21:48

Під час регіонального інноваційного форуму, який пройшов у Чернігові 22 листопада, підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Державною інноваційною фінансово-кредитною установою та Чернігівською обласною державною адміністрацією. Документ скріпили підписами голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко та заступник голови правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Яна Підлісна.

Меморандум передбачає співпрацю та обмін інформацією між двома сторонами у сфері інноваційно-інвестиційного співробітництва, реалізацію спільних проєктів для заохочення інвестицій у різних галузях.

Зокрема, облдержадміністрація та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа співпрацюватимуть у пошуку потенційних інвесторів і кредиторів для вітчизняних підприємців. Стимулюватимуть обмін досвідом для залучення іноземних інвестицій.

«Переконаний, що підписаний Меморандум дозволить більш якісно вирішувати питання інвестиційно-інноваційного розвитку області», – зауважив Андрій Прокопенко.

Зі свого боку, Яна Підлісна зазначила, що Чернігівщина має всі можливості для розвитку інновацій. Головне – бажання і спільна праця на результат.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації