back

У Чернігові вперше відбудеться Регіональний інноваційний форум

14-11-2019 | 10:19

У п’ятницю, 22 листопада, про формування ефективної інноваційної екосистеми як складової інвестиційного розвитку регіону говоритимуть учасники Чернігівського регіонального інноваційного форуму.

Форум – майданчик для обговорення технологічних трендів, обміну досвідом, презентації інноваційних рішень задля розвитку власного потенціалу та налагодження співпраці.

До участі у заході запрошуються науковці, автори startup проєктів, підприємці, експерти у сфері інновацій, представники органів влади.

Захід поєднає декілька форматів взаємодії учасників: панельні дискусії, підведення підсумків конкурсу інноваційних проектів «Краща інноваційна розробка регіону», нетворкінг.

На дискусійних панелях мова йтиме про актуальні тенденції інноваційного розвитку, екосистему інновацій: наука – інновації – бізнес, наявні фінансові інструменти підтримки інновацій та підприємництва, регіональну інфраструктуру для розвитку підприємницьких ініціатив та створення інноваційних продуктів.

Участь у форумі – чудова нагода знайти бізнес-партнерів та нові можливості для інвестицій, отримати доступ до значної кількості професійних контактів.

Захід проходитиме у конференц-залі АТ «Полікомбанк» за адресою: вул. О. Молодчого, 46, 7 поверх, розпочнеться о 10 годині.

Використайте можливість стати його учасником, зареєструвавшись за посиланням.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації