back

Володимир Хоменко: «Головне наше завдання – зробити медичну допомогу доступною і якісною для кожного»

15-10-2012 | 09:36

14 жовтня під час робочої поїздки до м. Прилуки голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь у відкритті після капітального ремонту амбулаторії загальної практики /сімейної медицини мікрорайону Військове містечко.

Участь у заході також взяли Прилуцький міський голова Юрій Беркут, депутати обласної ради Микола Рудьковський та Анатолій Мирошниченко.

Виступаючи перед присутніми, голова облдержадміністрації наголосив, що відкриття амбулаторії – один з послідовних кроків, які робить влада у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо реформування однієї із складових гуманітарної сфери – медичної галузі.

Керівник області зауважив, що влада і далі буде спрямовувати свою роботу на розвиток первинної ланки медичної допомоги, що дозволить значно зменшити витрати населення на її отримання та підвищити якість профілактичних заходів.

«Головне наше завдання – зробити медичну допомогу доступною і якісною для кожного. Переконаний, що спільними зусиллями ми створимо на Чернігівщині дієву систему надання медичної допомоги на рівні світових стандартів», - підкреслив Володимир Хоменко.

Він також вручив у подарунок закладу сучасний ультразвуковий інгалятор.

Після перерізання символічної стрічки почесні гості оглянули амбулаторію сімейної медицини та поспілкувалися з медичним персоналом.

Прес-служба облдержадміністрації