back

30 кредитів видано в області за програмою здешевленої іпотеки

09-10-2012 | 15:09

9 жовтня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко провів робочу нараду з керівниками банківських установ, будівельних організацій щодо реалізації в області програми здешевлення вартості іпотечних кредитів.

За інформацією директора Чернігівського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Анатолія Ярошевського, на сьогодні за програмою здешевленої іпотеки видано 30 кредитів.

За програмою доступного житла (30 на 70) видано 17 кредитів. Ще два перебуває в роботі.

Жителі області продовжують звертатися у фонд за інформацією щодо умов державних програм житлового кредитування. Фахівці фонду вже проконсультували понад 500 громадян.

Підсумовуючи результати наради, Віктор Геращенко висловив переконання в тому, що досягнутий останнім часом темп реалізації програми здешевленої іпотеки потрібно утримувати та поступово нарощувати, адже на наступний рік ставляться ще більш серйозні завдання.

Також цього дня Віктор Геращенко провів нараду щодо забезпечення житлом інвалідів війни та постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Зокрема, серед іншого зазначалося про те, що тендерні процедури по закупівлі житла перебувають на завершальній стадії.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації