back

До Дня юриста

08-10-2012 | 12:25

8 жовтня своє професійне свято відзначають юристи. Представників юридичної галузі привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Вітаючи присутніх, Володимир Хоменко наголосив, що відзначення на державному рівні Дня юриста є свідченням важливої ролі правозахисників у формуванні високої правосвідомості громадян, піднесенні ролі права в житті суспільства і держави.

«Упродовж всієї історії незалежної України ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, надійно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя.

Сьогодні, коли на виконання президентської програми реформ в Україні відбуваються масштабні соціально-економічні перетворення, нового значення набуває ваша професійна діяльність, спрямована на зміцнення державності й законності в країні.

Саме вам належить виконувати роль взірця неухильного дотримання вимог чинного законодавства і вмілого його застосування», - підкреслив керівник області.

Від імені усієї громади Чернігівщини голова облдержадміністрації висловив вдячність працівникам юридичної сфери за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян, уважне ставлення до людських проблем, а також висловив упевненість, що юристи області, з честю примножуючи славні традиції своєї професії, і надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян.

За особистий внесок у реалізацію державної правової політики, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста кращим представникам юридичної галузі вручено відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Прес-служба облдержадміністрації