back

Шановні жителі Чернігівщини!

14-10-2019 | 08:00

Від щирого серця вітаю вас з Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Так історично склалося, що в Україні ці два свята пов’язані нерозривно. Тож звертаючись сьогодні з молитвою до Пресвятої Богородиці, особливої милості просимо для тих, хто стояв і стоїть на варті інтересів нашої держави.

На щастя, таких людей в Україні багато. Це, передовсім, наші військовослужбовці — мужні й сильні патріоти, які, щодня наражаючись на смертельну небезпеку, відстоюють суверенітет та цілісність України на її сході. Це волонтери, які допомагають зробити службу наших оборонців більш комфортною та безпечною. Це родини захисників України, які віддано чекають їх удома, надійно підтримують у горі і в радості, бережуть тепло родинного вогнища.

Найтепліші слова хочеться знайти сьогодні для людей, які втратили своїх близьких на цій війні. Ми з вами. Ми пам’ятаємо про ваших рідних і свято шануємо їх світлу пам’ять.

День захисника України — одне з тих свят, що єднає людей, пробуджує шляхетні почуття, спонукає до дій на благо українського народу. Тож нехай цей день стане для кожного з нас святом любові до України, зміцнить нашу віру в її перемогу та щасливе демократичне майбутнє!

Усім, хто береже сьогодні Україну, від душі бажаю міцного здоров’я, надійних людей поруч та чистого, мирного неба над головою!

З повагою
виконуюча обов'язки голови
Чернігівської облдержадміністрації
Наталія Романова