back

Вітання з Днем працівників освіти

05-10-2012 | 17:00

Шановні освітяни Чернігівщини,
дорогі ветерани педагогічної праці !

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти!

Сьогодення і майбутнє країни, перспективи розвитку економіки, науки і культури значною мірою залежать від освіченості, інтелектуального рівня молодого покоління. Як підкреслив Президент України Віктор Янукович, державі дуже потрібні високоосвічені люди, що будуватимуть сучасну, модернізовану Україну, яку поважатимуть в усьому світі.

Саме на працівників освіти покладено важливу місію – закладати наукову, духовну та культурну основу майбутнього нашої держави, формувати інтелектуальну еліту нації.

Стан галузі освіти є одним з визначальних чинників соціально-економічного розвитку регіону та одним з пріоритетних напрямків роботи обласної влади. Спільними зусиллями ми знаходимо можливості для відкриття нових шкіл та оновлення діючих, покращення матеріально-технічної бази та комп’ютеризації навчальних закладів, вирішуємо питання підвозу до шкіл учнів та вчителів.

Обласна державна адміністрація та обласна рада й надалі робитимуть усе можливе для підвищення статусу вчителя у суспільстві, виконання завдання Президента України „все робити для того, щоб наші педагоги були соціально захищені”.

Бажаємо усій педагогічній громаді Чернігово-Сіверського краю добра і благополуччя, творчої наснаги, вагомих здобутків в освітній і науковій діяльності на благо незалежної Української держави.


Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник