back

На Чернігівщині працюють над зонуванням територій

04-09-2019 | 15:42

Детальний план земельної ділянки площею 18 гектарів на території Березнянської селищної ради Менського району рекомендуватиме до затвердження обласна архітектурно-містобудівна рада. Її чергове засідання провів сьогодні, 4 вересня, начальник Управління містобудування та архітектури Чернігівської облдержадміністрації Олександр Дмитрюк.

На зазначеній земельній ділянці планується будівництво та обслуговування сонячної електростанції загальною потужністю 304 тисячі кіловат.

Також присутні погодили детальний план території для будівництва елеватора за межами населеного пункту на території Носівської міської ради.

Схвальне рішення отримали ще два детальні плани територій. Перший — по будівництву та експлуатації комплексу об’єктів деревопереробної промисловості, другий — з метою будівництва основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості поза межами міста Корюківка.

Отримав підтримку і детальний план території по забудові для потреб міста Бобровиця очисних споруд, каналізаційної насосної станції та напірного колектора загальною потужністю 300 метрів кубічних на добу. На сьогоднішній день територія площею 1 гектар не відведена та не сформована. Тому планується розробка проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з відповідним цільовим призначенням.

Рекомендували до затвердження фахівці містобудівної ради і детальний план території земельної ділянки, що розташована за межами населеного пункту міста Борзна. Тут планується забудова зерносушильного комплексу малої потужності для зберігання, очищення, сортування, переробки, сушіння сільськогосподарської продукції.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації