back

Чернігівському кооперативному технікуму – 90 років!

28-09-2012 | 15:00

28 вересня до Чернігівського кооперативного технікуму прийшли не тільки студенти й викладачі, а й численні поважні гості, керівництво області та міста, керівники підприємств області, випускники минулих років, ветерани. І це не випадково, адже сьогодні навчальний заклад святкує своє 90-річчя від дня заснування. Технікум корінням вплетений у розвиток вітчизняної науки та економіки. Заснований він у 1922 року, і за час свого існування підготував понад 25 тис. фахівців. Його випускники це досвідчені фахівці, які самовіддано працюють у різних галузях народного господарства Чернігівщини та за її межами.

Вітаючи від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка викладацький склад технікуму з визначною датою, заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко наголосив, що колектив технікуму, який є лауреатом Міжнародного відкритого Рейтингу популярності і якості товарів “Золота Фортуна”, користується заслуженим авторитетом в області та за її межами. Його освітянські та професійні здобутки – це заслуга компетентного викладацького складу, працьовитих і відданих своїй справі фахівців.

Віктор Тканко побажав усім доброго здоров’я й невичерпної енергії, родинного тепла і благополуччя, нових успіхів у справі підготовки висококваліфікованих спеціалістів для зміцнення і розвитку економіки незалежної Української держави та з нагоди 90-ї річниці утворення Чернігівського кооперативного технікуму вручив відзнаки облдержадміністрації.

Привітав заклад та вручив відзнаки Чернігівської міської ради й заступник міського голови Олександр Буцко.

Цього святкового дня на адресу керівництва та викладачів технікуму прозвучало багато гарних побажань від колег, керівників підприємств області та випускників минулих років.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації