back

Нове обладнання для Носівської центральної районної лікарні

28-09-2012 | 17:30

28 вересня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зустрівся з колективом Носвіської ЦРЛ. Керівник області разом з народним депутатом України Іваном Куровським вручили головному лікарю Носівської ЦРЛ Миколі Колесникову паспорти від реанімаційно-хірургічного монітору, медичного відсмоктувача, апарату штучної вентиляції легень, гематологічного концентратора та кисневого концентратора та холодильника.

«У січні цього року ми відкривали відремонтовані відділення та приміщення стаціонарного корпусу Носівської центральної районної лікарні, а сьогодні, виконуючи обіцяне, вручаємо апаратуру, необхідну для функціонування анестезіологічного відділення центральної райлікарні. Це – конкретні кроки по реалізації Програми Президента України Віктора Януковича, а також наочний приклад відповідальності місцевої влади за прийняті рішення та плідної співпраці з приватним бізнесом, що опікується підтримкою соціальної сфери місцевої громади», - наголосив керівник області.

Голова облдержадміністрації подякував народному депутату України Івану Куровському за вагомий особистий внесок у підтримку соціальної сфери району в цілому та медичної залузі, зокрема, а також висловив переконання у тому, що спільними зусиллями на Чернігівщині буде створено дієву систему надання населенню області якісної медичної допомоги на рівні світових стандартів.

Прес-служба облдержадміністрації