back

Перший прикордонний знак буде встановлено у районі стику трьох кордонів України, Російської Федерації та Республіки Білорусь

27-09-2012 | 16:04

Про це заявив керівник делегації України Леонід Осаволюк, коментуючи результати роботи Спільної українсько-російської демаркаційної комісії, яка 25-27 вересня працювала на Чернігівщині. Це вже одинадцяте її засідання.

У ході роботи комісії було продовжено підготовку документів, що регламентують проведення демаркаційних робіт, затверджено місце встановлення першого прикордонного знаку на Брянсько-Чернігівській ділянці державного кордону.

Демаркаційна комісія працює вже півтора роки. За цей час було опрацьовано пакет відповідних двосторонніх документів, вирішено ряд ключових питань.

«У ході роботи комісії було здійснено виїзд на місце в район встановлення першого прикордонного знаку. Досягнуто домовленості встановити його до 20 жовтня 2012 року в районі стику трьох кордонів України, Російської Федерації та Республіки Білорусь», - зазначив Леонід Осаволюк.

Користуючись нагодою, керівники делегацій України Леонід Осаволюк та Російської Федерації Олександр Вавілов подякували керівництву області за сприяння в роботі комісії.

У засіданні брав участь заступник голови-керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації, член комісії Микола Стрілець.

Наступне засідання Спільної українсько-російської демаркаційної комісії відбудеться в Російській Федерації.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації