back

У Чернігові відкрито регіональний Центр надання адміністративних послуг

26-09-2012 | 12:09

26 вересня у Чернігові урочисто відкрито Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, народні депутати України Володимир Рибак, Григорій Маньковський та Едуард Прутнік, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

У своєму виступі голова облдержадміністрації Володимир Хоменко відзначив, що відкриття регіонального центру надання адміністративних послуг – це ще один важливий крок щодо реалізації в регіоні державної політики у сфері розвитку бізнесу, удосконалення системи дозвільних процедур, адже упорядкування системи надання адміністративних послуг є одним з основних завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем щодо дерегуляції, розвитку підприємництва.

За його словами, Центр дасть можливість підвищити рівень якості відносин приватних підприємців з владою, що має позитивно вплинути на інвестиційний клімат області. Кожен відвідувач зможе отримати кваліфіковану допомогу – інформаційну, консультаційну, практичну – щодо послуг, які будуть в ньому надаватися за принципом «єдиного вікна».

Керівник області подякував усім причетним до відкриття Центру, висловив сподівання, що його працівники з відповідальністю виконуватимуть покладені на них обов’язки, та підкреслив, що попереду основна робота: наповнення реальним змістом діяльність закладу для того, щоб підприємці Чернігівщини відчули реальне покращення клімату, в якому вони працюють.

Як зауважив народний депутат України Володимир Рибак, Глава держави поставив завдання перед місцевими органами влади зруйнувати корупційну дозвільну систему, яка є в країні.

Він наголосив: керівництво Чернігівської області зробило все для того, щоб зменшити негативний вплив чиновника на створення і плідну роботу нових підприємств регіону. Народний депутат України також висловив переконання, що чернігівський Центр надання адміністративних послуг працюватиме стабільно і злагоджено на користь регіональному підприємництву, розвиток якого дасть можливість забезпечити людей новими робочими місцями та заробітною платою.

Прес-служба облдержадміністрації