back

У Чернігові відбувся фестиваль-конкурс для талановитих багатодітних родин

30-05-2019 | 14:51

Близько ста учасників заключного етапу обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» зібралися сьогодні в Обласному молодіжному центрі, аби продемонструвати свої здібності.

Журі оцінювало співи, танці, виконання музики, картини, вишивку та інші прояви власної індивідуальності конкурсантів. Завітала на захід і заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова.

— Кожна дитина — це зірочка, якій ми, дорослі, допомагаємо засяяти. А цей конкурс — маленька сходинка на шляху до великих звершень. Пам’ятайте, що, приїхавши сюди, ви вже переможці. Вірте у власні сили і не втрачайте жодної можливості збагатити свій внутрішній світ, — звернулася до учасників Наталія Романова.

Фестиваль-конкурс проводиться у кількох номінаціях: вокальне мистецтво, українська патріотична пісня, хореографія, музичне виконання, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, художнє та авторське виконання, оригінальний жанр. Його мета — відродження та популяризація національних цінностей української багатодітної родини, відтворення та збереження народних родинних традицій, реалізація творчих здібностей дітей.

Окрім подарунків, на переможців чекають путівки до дитячих оздоровчих закладів.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації