back

Олександр Мисник вручив державну нагороду працівнику провідного ніжинського підприємства

21-05-2019 | 17:50

Голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник сьогодні перебував з робочим візитом у Ніжині. Він зустрівся з активом міста, обговорив перспективи розвитку промислового сектору та соціальної сфери.

Олександр Мисник виконав почесну місію – передав державну нагороду «Заслужений працівник промисловості України» головному інженеру ТОВ «Ніжин Хліб» Віталію Карпунцову, який працює в галузі виробництва понад 50 років.

«Ніжин Хліб» – одне провідних підприємств області. Випускає 96 видів хлібобулочних та 116 видів кондитерських виробів. Продукцію поставляє в 13 районів області, до міста Києва та на Сумщину. Хлібзавод – неодноразовий переможець конкурсів «Чернігівська якість», «Сто кращих товарів року», Всеукраїнського конкурсу «Кращий кондитер». На підприємстві системно модернізується промислове обладнання, впроваджуються нові пекарні технології, розширюється асортимент продукції.

Окрім досягнень у професійній сфері, Віталій Карпунцов має здобутки і як активний громадський діяч. Понад 10 років він є радником голови громадської організації «Чернігівщина».

Зокрема, за сприяння цієї організації у Чернігові запрацював Центр гемодіалізу «Фрезеніус», а також завершено реконструкцію обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».