back

В області будують сучасні сільські медамбулаторії

08-05-2019 | 09:19

Як уже повідомлялося, на Чернігівщині цьогоріч планується відкрити 21 нову сільську амбулаторію.

Замовником робіт з будівництва 18 амбулаторій визначено Управління капітального будівництва ОДА, ще трьох – Корюківську та Носівську міські й Іванівську сільську ради.

На будівництво цих медичних закладів у сільській місцевості за рахунок коштів субвенції з держбюджету виділено понад 74,1 мільйона гривень. Співфінансування з місцевих бюджетів – майже 9,24 мільйона.

На даний час в області виконується 18 договорів підряду з будівництва амбулаторій.

У селах Бахмач Бахмацького району, Кобижчі Бобровицького району, Нехаївці Коропського району, Чорнотичах Сосницького району та Холмах Корюківського району наразі здійснюється мурування зовнішніх та несучих стін майбутніх амбулаторій.

Роботи із влаштування фундаменту виконуються на об’єктах будівництва в селах Грем’яч Новгород-Сіверського району, Вертіївці Ніжинського району, Стольному Менського району, Тур’ї Сновського району, Наумівці Корюківського району та Володьковій Дівиці Носівського району.  

Наразі зводяться капітальні стіни будівлі амбулаторії в селі Хоробичі Городнянського району та укладаються покрівельні стропила на будівлях в Киїнській та Іванівській амбулаторіях Чернігівського району.

На об’єкті будівництва медзакладу в селі Салтикова Дівиця Куликівського району виконуються покрівельні роботи.

Управління капітального будівництва постійно здійснює технічний нагляд за будівництвом амбулаторій.

За інформацією Управління капітального
будівництва Чернігівської облдержадміністрації