back

Вітання працівникам лісового господарства

14-09-2012 | 17:00

Шановні працівники та ветерани лісового господарства !

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників лісу.

Одним із найдорожчих скарбів Придеснянського краю є неповторна краса і щедрість наших лісів. Ліс – не тільки унікальний та безцінний дар природи, окраса рідної землі, але й запорука збереження екологічного природного середовища, основа економічної стабільності регіону.

Заслуженою повагою жителів області користується діяльність лісівників Чернігівщини, адже вона спрямована на збереження та примноження нашого національного багатства. Від вашої самовідданої праці залежить дбайливе і раціональне використання лісових масивів, забезпечення потреб населення у різноманітній лісовій продукції, поліпшення стану довкілля.

Нині перед лісівниками нашого регіону стоїть низка важливих завдань щодо зміцнення ресурсного потенціалу лісів, підвищення ефективності ведення лісового господарства краю.

Переконані, що завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади, громадськості та працівників лісового господарства, вмілому впровадженню в лісове виробництво сучасних природоохоронних технологій, ліси Чернігово-Сіверського краю будуть збережені для наступних поколінь як джерело здоров’я й екологічної безпеки.

Бажаємо вам добра і благополуччя, сил і наснаги, нових здобутків у професійній діяльності на благо рідної Чернігівщини та всієї України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник