back

Ефективна соціальна політика ґрунтується на реальному секторі економіки - Віктор Янукович

13-09-2012 | 08:44

Ефективна соціальна політика держави базується на реальному секторі економіки - адже він забезпечує людей робочими місцями та гідною оплатою праці. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час відкриття у Дніпропетровську заводу з комплексної переробки використаних акумуляторних батарей ТОВ «Рекуперація свинцю» Міжнародної науково-промислової корпорації «ВітроЕнергетичні Сонячні Технології Акумулюючі» («ВЕСТА»).

Глава держави наголосив: соціальна політика влади спрямована на підвищення якості життя та добробуту людей, надання кожному громадянину можливості працювати, забезпечувати себе та свої родини, приносити користь країні. «Соціальна політика ґрунтується на реальному секторі економіки», - сказав В.Янукович.

Саме інноваційно-інвестиційна модель розвитку є основою позитивних зрушень у національній економіці, зазначив Президент. У цьому контексті він оцінив Корпорацію «ВЕСТА» «як сильного гравця в економіці України». «Це підприємство, яке забезпечує три тисячі працівників стабільною зарплатнею, яка є вище середньої в Україні», - підкреслив Глава держави.


Прес-служба Президента України Віктора Януковича