back

Леонід Подоляк провів нараду з керівниками адміністративних органів

11-09-2012 | 15:42

Дерегуляція, розвиток підприємництва, реформування надання адміністративних послуг, створення доступних та зручних умов для реалізації прав фізичних та юридичних осіб щодо отримання таких послуг є одним з основних завдань Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”. На цьому наголосив в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк 11 вересня під час наради з керівниками адміністративних органів. 

Він звернув увагу присутніх на те, що 6 вересня цього року Верховною Радою України прийнято Закон «Про адміністративні послуги», який сприятиме впорядкуванню та подальшому розвитку системи надання адміністративних послуг на чітко визначених правових засадах.

Одним з інструментів реалізації державної політики реформування системи адміністративних послуг в області має стати регіональний центр надання адміністративних послуг в м. Чернігові, урочисте відкриття якого заплановано на 20 вересня 2012 року. 

Начальник управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради Микола Овсяник поінформував присутніх про порядок організації роботи центру, завершення роботи із забезпечення його необхідними документами, стандартами, технологічними та інформаційними картками надання адміністративних послуг тощо.

Підсумовуючи нараду, Леонід Подоляк акцентував увагу на нагальній необхідності прискорення підготовки до відкриття та забезпечення безперебійної роботи Центру з надання адміністративних послуг у м. Чернігові та наголосив, що обласна державна адміністрація буде й надалі вживати заходів щодо вдосконалення системи адміністративних послуг у світлі реалізації завдань, поставлених Президентом України та Урядом.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації