back

Нагороджено кращих підприємців області

31-08-2012 | 15:25

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. На Чернігівщині йому передує започаткований облдержадміністрацією місячник підтримки підприємництва. В його рамках проводяться конкурси щодо започаткування власної справи, ярмарки професій, виїзні «круглі столи», дні юридичної допомоги, навчальні семінари-тренінги, а також підбиваються підсумки обласного конкурсу на визначення кращих підприємств малого та середнього бізнесу, підприємців-фізичних осіб, які нагороджуються різного роду відзнаками.

31 серпня з нагоди професійного свята голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко і голова обласної ради Анатолій Мельник зустрілися з кращими підприємцями області.

Вітаючи присутніх з Днем підприємця, Володимир Хоменко наголосив, що в сьогоднішніх умовах розвиток підприємництва є одним з найважливіших факторів вирішення соціально-економічних проблем територій. Сьогодні підприємці області постійно доводять, що здатні своїми реальними діями сприяти розвитку регіону. Вони виробляють якісну продукцію, будують сучасні приміщення, надають різноманітні послуги населенню, створюють нові підприємства, відкривають привабливі магазини, затишні кафе, ресторани.

Керівник області підкреслив, що Національним планом дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2012-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», який затверджено Указом Президента України, значна увага приділена питанням дерегуляції, розвитку підприємництва та реформування надання адміністративних послуг.

Одним з головних завдань у діяльності облдержадміністрації Володимир Хоменко вбачає створення умов для розвитку конкурентноздатного підприємництва як потужного ресурсу економіки та соціальної сфери.

Водночас очільник області зазначив, що вирішення таких завдань, як забезпечення соціальної та політичної стабільності в регіоні, розвиток ефективної підприємницької діяльності можливі лише за умови планомірної, кропіткої співпраці підприємців і влади. І цей постійний діалог відбувається в області.

Від щирого серця Володимир Хоменко подякував всім підприємцям області за сумлінну працю, активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму, ініціативність і побажав міцного здоров’я, злагоди у власних домівках, цікавих і амбітних бізнес-проектів, надійних та нагородив кращих з них відзнаками облдержадміністрації.

Від імені обласної ради підприємців малого та середнього бізнесу привітав зі святом та вручив відзнаки її голова - Анатолій Мельник.

Під час зустрічі також були нагороджені переможці і лауреати регіонального конкурсу «Чернігівська якість – 2012». Це підсумковий захід обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».



Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації