back

Володимир Хоменко взяв участь у відкритті підвідного газопроводу у с. Соколівка Козелецького району

31-08-2012 | 12:05

В області триває системна робота по газифікації сільських населених пунктів. 31 серпня газ прийшов у с. Соколівка Козелецького району.Під час урочистої церемонії введення в експлуатацію вуличних газопроводів села, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко наголосив, що ця подія є наочним прикладом виконання Програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей», яка впроваджується в області.

На сьогодні у Козелецькому районі газифіковано 72 населені пункти, до газопостачання підключено понад 16 тисяч житлових будинків.

Володимир Хоменко назвав сьогоднішню подію яскравим прикладом співпраці обласної та районної влади, місцевої громади, злагодженої роботи газовиків та будівельників, благодійників та усіх небайдужих людей.

За його словами, введення в експлуатацію газопроводу дасть можливість жителям більше 180-ти осель відчути комфорт і затишок у своїх домівках.

Загалом, підключення села до газопостачання дає можливість газифікувати як об’єкти соціальної сфери так і оселі мешканців інших населених пунктів.

Керівник області наголосив, що обласна державна адміністрація вживає заходи щодо нарощування обсягів газифікації населених пунктів та зазначив, що на цьому турбота про жителів району не закінчується – на початку наступного року планується завершити ремонт Козелецької районної лікарні, на який у цьому році виділено 8 мільйонів гривень.

З нагоди свята Соколівський сільський клуб отримав від голови облдержадміністрації у подарунок плазмовий телевізор.

Освячення підвідного газопроводу здійснив настоятель Свято-Покровської Церкви с.Максим отець Олег.

По закінченні урочистого мітингу керівник області запалив «блакитний вогник» в оселі ветерана праці Миколи Єременка.

Прес-служба облдержадміністрації