back

Вітання з Днем Знань та початком нового навчального року

01-09-2012 | 09:00

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки !

Прийміть щирі вітання з Днем Знань та початком нового навчального року, який відкриває перед молоддю нові широкі горизонти пізнання.

Це свято по-своєму особливе для кожного. Для батьків – незабутніми спогадами про роки юності, для випускників – підготовкою до вступу в самостійне життя, для першокласників – початком великої дороги до неосяжної країни знань. Хвилюючий цей день і для вчителів, які виконують відповідальну місію виховання підростаючого покоління допитливими і працьовитими, в дусі любові до рідного краю та гордості за свою державу.

Наголошуючи на важливості якісних перетворень в галузі освіти, Президент України Віктор Янукович серед першочергових завдань в гуманітарній сфері відзначив необхідність розвитку конкурентних переваг вітчизняної освіти та науки, адже освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою країни.

Зважаючи, що рівень освіти є одним із важливих чинників соціально-економічного розвитку регіону, обласна влада приділяє постійну увагу реформуванню та вдосконаленню цієї галузі у всій багатогранності її складових. Переконані, що спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників освітянської галузі ми здатні повною мірою реалізувати поставлену мету – створити в області систему доступної та якісної освіти, забезпечити належні умови для самореалізації особистості кожної дитини.

Щиро зичимо нинішньому поколінню учнів та студентів вписати нові яскраві сторінки в історію Чернігово-Сіверського краю, а педагогам і батькам пишатися здобутками своїх вихованців.

Бажаємо усім вам добра і здоров’я, миру і злагоди, наполегливості і натхнення, нових успіхів у навчанні та праці на благо рідної Чернігівщини, незалежної Української держави.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник