back

У Чернігові смачне свято — Фестиваль сала

22-12-2018 | 14:34

Продегустувати та придбати якісне сало та м'ясо за прийнятною ціною можна сьогодні на головній площі Чернігова.

Виробники Чернігівщини презентували власну продукцію під час Фестивалю сала, що організувала обласна державна адміністрація та Чернігівська міська рада.

З вітальним словом до учасників дійства звернулася заступник голови ОДА Наталія Романова: «Науковці вже довели, що вживання сала добре впливає на організм людини. Це — національний продукт, що є не просто символом, а секретом сили українського народу. Дякую всім виробникам та бажаю вдалих покупок гостям. Нехай у кожного буде на столі і до столу».

Також заступник голови ОДА зазначила, що відкриваючи цикл новорічних свят, варто пам’ятати про тих, завдяки кому маємо змогу відзначати їх під мирним небом.

— У цей час всі ми сподіваємося на краще. Втім, добро твориться руками людей. Завтра у Чернігівському обласному молодіжному центрі діти власноруч готуватимуть солодкі подарунки та продаватимуть їх на благодійному ярмарку. Виручені кошти підуть на придбання теплої білизни бійцям. Кожен з нас може передати частинку свого тепла захисникам, — зазначила Наталія Романова.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
 з громадськістю чернігівської облдержадміністрації