back

Вітання з Днем Незалежності України

24-08-2012 | 09:00

Дорогі земляки !

Щиро вітаємо вас з найвидатнішим святом нашої держави – Днем Незалежності України, 21-у річницю якого відзначаємо цьогоріч.

Епохальна та доленосна подія – проголошення незалежності нашої країни – стала проявом високої свідомості українського народу, втіленням його багатовікових прагнень до демократії та свободи, побудови суверенної, економічно розвиненої держави.

Зміни, які відбулися в Україні впродовж років незалежності, визначили вектор її цивілізованого, демократичного розвитку шляхом побудови відкритого, правового громадянського суспільства.

Сьогодні Україна перебуває в стані масштабного реформування, спрямованого на покращення суспільно-політичного та соціально-економічного життя країни.

Як наголошував Президент України Віктор Янукович, нині всі гілки влади об’єдналися заради спільної мети. Це – оновлення держави та побудова успішної України.

Головне завдання місцевих органів влади – старанно працювати заради підвищення соціальної захищеності наших людей, покращення добробуту кожної родини.

Переконані, що тільки згуртованість і об’єднання зусиль влади та громадськості області у досягненні поставленої мети дасть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення та забезпечити вихід регіону на нові рубежі економічного і соціального розвитку.

Бажаємо усій чернігівській громаді добра і здоров'я, благополуччя і затишку в родинах, злагоди і плідної праці на благо рідної Чернігівщини.

Нехай кожен день життя повниться новими здобутками і добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник