back

Президент привітав ініціативу щодо посилення допомоги з боку Євросоюзу на соціально-економічний розвиток українського Приазов’я

20-11-2018 | 08:04

«Вітаю результати сьогоднішнього засідання Ради ЄС із закордонних справ, які підтвердили пріоритетну увагу ЄС до підтримки України у відсічі російської агресії та відновленні територіальної цілісності та суверенітету нашої держави», - зазначив Президент Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Президент висловив вдячність країнам Європейського Союзу за підтримку України в протидії російській агресії. «Вперше Рада ЄС обговорила питання агресивних дій Росії в Азовському морі. Вдячний за схвалення ініціативи щодо посилення допомоги з боку ЄС на соціально-економічний розвиток українського Приазов’я», - підкреслив Глава держави.

«Високо ціную тверду позицію Ради ЄС щодо засудження незаконних виборів на тимчасово окупованих Росією територіях Донбасу та готовності запровадити додаткові санкції за цинічне порушення Мінських домовленостей та суверенітету України»,  - зазначив Петро Порошенко.

Прес-служба Президента України