back

Розрахунки за спожиті енергоносії – на контролі у влади

16-08-2012 | 14:23

16 серпня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко провів засідання обласної спеціальної комісії з питань розрахунків за спожиті енергоносії.

Відкриваючи засідання, Віктор Геращенко повідомив, що з початку поточного року всіма категоріями споживачів спожито природного газу на суму 650 млн. грн., розрахунки становлять – 88,4%. Безпосередньо населенням використано природного газу на суму 170 млн.грн., розрахунки при цьому становлять 110%. Установами, які фінансуються з місцевих бюджетів, спожито газу на суму 59,4 млн.грн., проплати склали 100,6%, з державного бюджету – на суму 33,7 млн.грн., розрахунки становлять 92,1% .

Рівень розрахунків за спожиту електричну енергію всіма категоріями споживачів станом на 01.08.2012 становив 100,7%.

Заслухавши інформацію керівництва районів щодо ситуації, яка склалася з погашення заборгованості за спожиті енергоносії, Віктор Геращенко наголосив, що потрібно знайти резерви для погашення боргів. Він звернувся до представників енергопостачальних підприємств області, щоб вони, в свою чергу, з розумінням ставилися до проблем установ, які фінансуються з місцевих бюджетів.

За результатами засідання готується відповідне рішення.


Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації