back

Чернігівщина представила свій потенціал на виставковій акції «Барвиста Україна»

15-08-2012 | 15:12

14 серпня у Національному Комплексі “Експоцентр України”, м. Київ відбулося відкриття загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна". Свою виставку “Сіверські контракти - 2012” на заході презентувала й Чернігівська область. В офіційному відкритті експозиції взяв участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк. На виставці представлені експонати і зразки продукції 30 провідних підприємств області: агропромислового комплексу, машинобудівної, легкої, харчової та переробної, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості.

У перший день роботи виставкової акції експозицію Чернігівщини відвідав та оглянув Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Він високо оцінив представлені інноваційні розробки ТОВ НВП "Метекол" в галузях медицини та освіти.

Відвідувачі виставки мають змогу не тільки ознайомитися з можливостями кращих представників промислового комплексу області, а й отримати широку інформацію про історію та культуру Сіверського краю.

Роботу виставки «Сіверські контраки – 2012» супроводжують кращі мистецькі колективи області.

Загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» триватиме до 17 серпня. Метою заходу є демонстрація технічного, інноваційного та інвестиційного потенціалу в різних галузях економіки регіонів країни, презентація кращих науково-технічних розробок, унікальних досягнень промисловості та експортних можливостей підприємств областей.

Участь у загальнодержавній акції дає можливість Чернігівській області не тільки ознайомитися з реальною політикою регіонів України в економічній, соціальній, культурній та інших сферах життя, а й налагодити взаємовигідне співробітництво між підприємствами та національними і закордонними діловими партнерами.