back

Соціальні служби надають допомогу своїм підопічним

12-10-2018 | 19:00

Як повідомили в Департаменті соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації, на Ічнянщині маломобільні категорії евакуйованих ще перебувають у пунктах евакуації, де забезпечені усім необхідним (харчуванням, одягом, ліками тощо). У приміщеннях включено опалення, до обслуговування громадян залучені працівники закладів, лікарі, психологи та волонтери.

Соціальні робітники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ічнянської райдержадміністрації проводять поквартирний обхід підопічних, які перебувають на обслуговуванні в установі. Людям доставлена гуманітарна допомога. Один із підопічних зазнав найбільших втрат – його майно знищено пожежею, житло потребує ремонту. Проте чоловік відмовився від проживання у відділенні стаціонарного догляду терцентру і тимчасово живе в сусідів. Наразі вирішується питання відновлення його помешкання.

Керівництву і соціальним робітниками терцентру поставлено завдання – у разі потреби надавати підопічним максимальну допомогу.

Уже частково приступили до роботи й працівники управління соціального захисту населення Ічнянської РДА.

Служби у справах дітей ОДА та Ічнянської райдержадміністрації, Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на постійному зв’язку з усіма прийомними батьками (їх на постраждалій території 8, виховують 11 дітей) та 22 родинами опікунів, піклувальників, в яких 22 дитини. Вже з’ясовані нагальні потреби родин для надання необхідної допомоги.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації