back

В області розпочалися заходи з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва

12-10-2018 | 16:05

Імпровізований концерт-реквієм напередодні святкування Дня захисника України відбувся в Чернігівському музичному коледжі імені Л. М. Ревуцького. Біля пам’ятної дошки загиблим учасникам АТО зібралися викладацький склад на чолі з директором закладу Володимиром Суховерським, вихованці коледжу, небайдужі містяни. Приєдналися до заходу і рідні загиблих воїнів, які навчалися в закладі.

Привітав присутніх з прийдешнім святом випускник музучилища, учасник бойових дій на Сході України Ростислав Приступа.

 

 

Цього ж дня в Державному архіві області розпочалося експонування тематичної фотодокументальної виставки «До Дня захисника України». Глядачі мали можливість ознайомитися з хронологічно презентованими документами, що охоплюють великий проміжок часу – з 1831 по 2016 роки.

Загалом експозиція налічує понад 50 документів та світлин. Переважна більшість з них присвячена Героям сьогодення – тим, хто загинув, відстоюючи незалежність держави.

Основна частина матеріалів виставки розповідає про діяльність волонтерів, які доставляли допомогу в зону проведення АТО.

Окремий сегмент – зображення нагород та відзнак, якими нагороджуються воїни, волонтери, медики за участь в антитерористичній операції.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації