back

Делегація з Чернігівщини взяла участь в урочистій зустрічі Президента України з працівниками освітньої галузі

05-10-2018 | 17:26

Напередодні Дня працівників освіти Президент України Петро Порошенко зустрівся з освітянами.

Глава держави висловив вдячність присутнім за виконання найвідповідальнішої місії – виховання молодого покоління.

– Ми можемо створити освіту, що сформує у кожної дитини упевненість у собі, любов до Батьківщини, повагу до оточуючих, здатність реалізувати себе. Давайте мотивувати вчителів і учнів. Вони зроблять Україну великою, успішною і сильною, – зазначив Президент України.

До привітань освітянам долучилась Перша Леді Марина Порошенко. Вона подякувала педагогам за їхню важливу працю, наголосивши на тому, що учитель був і залишається основним провідником позитивних змін у державі.

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Глава держави вручив освітянам державні нагороди.

Отримала Почесне звання «Заслужений вчитель України» й учителька трудового навчання Прилуцької спеціалізованої школи № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Наталія Дротянко.

Радісну подію розділили з колегою педагогічні працівники області, які разом із заступником начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Оленою Соронович були присутні на урочистому заході у Києві.

 

Читати також: Освітяни з Чернігівщини отримали державні нагороди

 


 

 

За матеріалами прес-служби Президента України
та Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації