back

Чернігівський драмтеатр — серед лідерів галузі

05-10-2018 | 15:40

За підсумками загальнодержавного комплексного ранжування юридичних осіб на основі аналізу фінансово-економічних показників у вересні цього року визначені найбільш успішні представники національної економіки.

У Національному бізнес-рейтингу завдяки ефективності обраної стратегії розвитку зайняв високі позиції Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. Серед суб’єктів господарювання України за показником «Тривалість фінансового циклу» заклад здобув «золото» (2 місце). Також «золото» (1 місце) заклад має серед суб’єктів господарювання Чернігівської області за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

Ці відзнаки такі ж важливі, як і перемоги у театральних фестивалях та конкурсах, стверджує колектив драмтеатру. Адже від високих фінансово-економічних показників залежить якість кінцевого продукту творчої діяльності.

Як повідомлялося раніше, у Національному бізнес-рейтингу Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм зайняв п’яте місце, отримавши «золото» серед кращих суб’єктів господарювання України за показником «Динаміка вартості чистих активів».

 Читати також: Обласний філармонійний центр – один з переможців бізнес-рейтингу «Лідер року – 2018»

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
за інформацією Чернігівського обласного
академічного
українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка