back

Оголошено перерву в роботі 15 сесії обласної ради

04-10-2018 | 15:58

У роботі 15 сесії обласної ради сьомого скликання, яка відбувалася сьогодні, оголошено перерву. Каменем спотикання у роботі депутатів стало питання передачі лісів та майна дочірніх підприємств «Чернігівоблагролісу» у власність територіальних громад або трудових колективів.

На розгляд депутатів було запропоновано кілька проектів, проте жоден з них не отримав належної підтримки, тож на вчорашньому засіданні Президії обласної ради було вирішено запропонувати депутатам зняти ці питання з порядку денного, щоб потім повернутися до них після доопрацювання. При затвердженні порядку денного у сесійній залі цю пропозицію підтримали. Проте, як з’ясувалося згодом, не всі депутати з цим погодились.

Додавала напруження і присутність у сесійній залі працівників Городнянського райагролісу, які всім колективом приїхали вимагати передачі лісів громаді та заявили про вихід свого підприємства з-під керівництва облагролісу.

Довготривала дискусія ні до чого не призвела, тому голова обласної ради Ігор Вдовенко оголосив у роботі сесії перерву.

До цього депутати встигли прийняти рішення з близько п’ятдесяти питань, що стосувалися обласних програм та закладів бюджетної сфери, а також підтримали ініційоване громадськістю звернення про неприпустимість зростання тарифів на газ та інші енергоносії та про зупинення пілотного проекту «Укрпошти» як такого, що не відповідає інтересам населення області.

Про продовження 15-ої сесії обласної ради сьомого скликання буде повідомлено додатково.

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.