back

Вітання з 1 Вересня

01-09-2018 | 09:09

Шановні освітяни, учні та батьки!

Вітаю вас зі святом 1 Вересня!

Початок нового навчального року завжди був і залишається для всіх особливим. Це завжди урочистий і хвилюючий момент, адже саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до нових знань, звершень і самостійного життя повноправного громадянина України.

Дорогі учні, ви вступаєте в прекрасний світ творчого пошуку та пізнання таємничого світу знань. Це свято виняткове для першачків, які цьогоріч йдуть до Нової української школи. Від усієї душі хочеться побажати всім успіхів у навчанні, цікавих занять, вірних товаришів. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш крок. Віримо, що на цій дорозі ви розкриєте свої таланти, досягнете висот та втілите мрії.

Найщиріші привітання та вдячність педагогам та батькам – за професіоналізм, чуйність, розуміння потреб дітей і вміння передати їм свої знання та досвід. Натхнення, мудрості й терпіння у вашій нелегкій справі.

Чернігівщина разом з усією Україною впроваджує освітянські реформи, які мають зробити українську школу сучасною та відкритою, з доступним та якісним навчанням. Переконана, перетворення в освіті стануть поштовхом до відкриття молодим поколінням нових можливостей і перспектив.

 

З повагою
в. о. голови Чернігівської облдержадміністрації Юлія Свириденко