back

Серпневі педконференції: Микола Конопацький відвідав Прилуччину

31-08-2018 | 10:24

Чергова педагогічна конференція, присвячена старту Нової української школи, днями відбулася у Прилуках. Про нову методику викладання, новий освітній простір та рівний доступ до якісної освіти з освітянами говорив начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький.

Читати також: Чернігівщина в очікуванні старту Нової української школи. Як проходить підготовка на Бобровиччині

Наталія Романова: Маємо докласти максимум зусиль, аби 2018 рік став роком успішного старту Нової української школи

Запуск освітньої реформи: погляд з Корюківщини

Як зробити школу на Чернігівщині відкритою, цікавою та сучасною?

Як наголосив Микола Конопацький, саме 2018-2019 навчальний рік має стати новим етапом у розвитку освіти. Пріоритетними завданнями профільного управління, педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти міста є забезпечення впровадження Нової української школи у кожному навчальному закладі.

До речі, досвід у Прилуках уже напрацьовано: минулого навчального року учні перших класів місцевої школи № 7 взяли участь у пілотуванні нового Державного стандарту початкової загальної освіти.

Учасники конференції переконані: потрібно налагодити співпрацю освітян з батьками та громадськістю міста. Адже тільки спільними зусиллями можна створити та втілити проект НУШ, вчитись та працювати в якій буде приємно, почесно та перспективно.

Принагідно начальник Управління освіти і науки ОДА наочно ознайомився з готовністю освітнього середовища до нового навчального року — відвідав заклади освіти Прилук та Прилуцького району.

 

 

За інформацією Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації