back

Увага! Змінено реквізити рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів

05-09-2018 | 10:46

Головне управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області звертає увагу платників податків, органів Державної фіскальної служби України, місцевих фінансових органів та інших органів, які контролюють справляння надходжень бюджету,  що з 2 липня цього року функціонують нові рахунки для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів, які відкриті на балансі Казначейства України (МФО 899998).

З метою запобігання втрат бюджету Казначейством України встановлено перехідний період функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, протягом якого залишилися активними для зарахування податків, зборів, платежів, зокрема, рахунки, які відкриті на балансі Головного управління та будуть діяти до 11 вересня цього року (старі рахунки).

Звертаємо увагу, що граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів закінчується 10 вересня.

З 11 вересня кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки, не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження.

Враховуючи зазначене, з метою уникнення недоїмки та податкового боргу зі сплати податків, зборів, платежів наголошуємо на необхідності сплати платниками податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів на нові реквізити рахунків, які відкриті на балансі Казначейства України (МФО 899998) в повному обсязі.

Реквізити діючих рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів розміщені на веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області  в розділі «Реквізити рахунків».

 

Головне  управління  Державної  казначейської
служби України  у  Чернігівській області