back

Володимир Хоменко привітав Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з 20- річчям Предстоятельського служіння

27-07-2012 | 13:02

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко привітав Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви з 20-річчям Предстоятельського служіння.

«Ваша невтомна праця з утвердження християнських цінностей, щира молитва і діяльна любов у непрості часи розбудови Української держави сприяють злагоді, утвердженню єдності й миру в країні.

Кожне Ваше перебування на Чернігівщині – це свято духовності для православних віруючих нашого краю, де Вас пам’ятають і шанують як мудрого пастиря і люблячого наставника.

Прийміть найщиріші побажання успіхів у відповідальній справі церковного керівництва, вірних помічників у розбудові Українського Православ’я, подальших звершень у Вашій подвижницькій діяльності на благо Церкви і Держави.

Нехай Всещедрий Господь дарує Вам духовних і тілесних сил, незгасаючої наснаги для творення добра на многії і благії літа», - йдеться у привітанні.