back

Валерій Куліч про підсумки роботи на посаді голови облдержадміністрації

31-07-2018 17:09

Указом Президента України Петра Порошенка №218/2018 від 30 липня 2018 року Валерія Куліча звільнено з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

Щоб забезпечити громаді можливість отримати відомості з перших вуст, очільник виконавчої гілки влади області сьогодні ж скликав прес-конференцію та поспілкувався з представниками ЗМІ.

Як зазначив посадовець, рішення піти з облдержадміністрації було виваженим та перебувало на розгляді у Глави держави ще з травня.

—  За більш як три роки моєї роботи створено чимало рейтингів про здобутки та промахи. Втім, реальну оцінку поставить громада.

Я щиро вдячний Уряду за тісну співпрацю. На Чернігівщині побували очільники усіх міністерств. Усе, чого вдалося досягти, – результат командної роботи, яка реалізовувалась на місцях безпосередньо ОДА, структурними підрозділами, командою голів РДА та органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом обласної ради. Багато у чому це також заслуга народних депутатів від області.

Я далі працюватиму на благо Чернігівщини: чи то в секторі реальної економіки, чи в сфері громадської діяльності, чи деінде. Мені не соромно дивитися людям в очі. І, безумовно, приємно за реалізовані проекти у сфері медицини, а також за поступ регіону у реформі децентралізації, — зауважив Валерій Куліч.

До слова, Чернігівщина має один з найкращих в Україні темпів реформи децентралізації – 37 самодостатніх громад, які отримали достатньо коштів для розвитку. На переконання Валерія Куліча, ще більш відчутними результати переформатування стануть, коли «стара та нова системи припинять паралельну роботу (авт.: мова йде про завершення процесу передачі повноважень від РДА)».

З публічними звітами голови ОДА за підсумками роботи у 2016-2017 роках можна ознайомитися за посиланням

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода