back

«Чексіл» планує розрахуватися з боргами за спожиту електроенергію до кінця року

24-07-2018 | 14:17

—   ПрАТ «КСК «Чексіл» має новий бізнес-план та проводить реорганізацію виробництва. Це дозволяє тримати хороший темп з погашення заборгованості за спожиту електрику. За графіком, виплачуватимуть по мільйону гривень на місяць. Показово, що вже після наради, яка відбулася 18 липня, борг було скорочено більш як на 4 мільйони гривень (авт.—  станом на 10 липня заборгованість складала понад 16 мільйонів гривень). Тож є всі підстави вважати, що підприємство розрахується з обленерго вже до кінця року, — зауважує заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Сьогодні він спільно з начальником відділу промислового розвитку профільного Департаменту ОДА Юрієм Аношенком ознайомився з діяльністю підприємства.

В.о. директора ПрАТ «КСК «Чексіл» Мірко Ванджі розповів про плани з підвищення енергоефективності виробничих процесів, створення альтернативних та децентралізованих джерел енергії за конкуруючими цінами.

Довідково. ПрАТ «КСК «Чексіл» виробляє камвольні та суконні тканини для пошиття одягу різноманітного призначення, зокрема для військової та корпоративної уніформи.

 Компанія володіє сучасним, нещодавно оновленим парком  текстильного обладнання по повному циклу вовняного текстильного виробництва та відповідними технологіями, що дозволяють випускати передову продукцію.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації