back

У червні проведений ремонт на автошляхах Ічнянщини, Прилуччини, Сосниччини та Менщини

19-07-2018 | 11:57

Понад 40 тисяч квадратних метрів ямкового ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення проведено на Чернігівщині в червні. Аби покращити проїзд, ремонтують автошляхи в усіх районах області. Так, значний обсяг робіт з ліквідації вибоїн проведений на автодорозі Ольшана-Качанівка Ічнянського району.

Окрім латання ям, здійснюється також середній поточний ремонт комунальних доріг. Минулого місяця Управлінням капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації профінансовано виконання зазначених робіт та прийнято в експлуатацію більше 3 тисяч квадратних метрів автополотна. Зокрема, середній поточний ремонт комунальних доріг проведений у Прилуцькому районі та місті Ічня.

Також у червні профінансовані роботи із середнього поточного ремонту автошляхів місцевого значення. В експлуатацію прийнято понад 7 тисяч квадратних метрів автополотна на таких об’єктах як: О251114 (Т25-42) – Куковичі Менського району та О251804 Чорнотичі – Кудрівка – Лозова Сосницького району.  

Наразі ремонт доріг загального користування місцевого значення продовжується. Управління капітального будівництва ОДА здійснює постійний контроль за ходом виконання зазначених робіт. 

Читати також: На Чернігівщині ремонтують дороги загального користування місцевого значення

 

За інформацією Управління капітального будівництва
Чернігівської облдержадміністрації