back

У жовтні цього року відбудеться Форум регіонів України та Республіки Білорусь

06-07-2018 | 09:42

Республіка Білорусь для України є одним із стратегічних партнерів, співробітництво з яким традиційно засновано на принципах добросусідства. Між країнами підтримуються тісні торговельно-економічні зв'язки, розвивається взаємодія у різних сферах життєдіяльності.

Для розбудови нових ініціатив і форм економічного, інвестиційного, науково-технічного та культурного співробітництва на міжрегіональному рівні цьогоріч відбудеться Перший форум регіонів України та Республіки Білорусь, запланований на 24-25 жовтня. Захід пройде у білоруському місті Гомелі під патронатом Кабінету Міністрів України та Ради міністрів Республіки Білорусь. Передбачається участь президентів обох країн.

Україна та Білорусь представлять економічний потенціал регіонів. Кожна з національних виставкових експозицій розміщуватиметься на площі 600 квадратних метрів. Українська експозиція формуватиметься за регіональним принципом та за участі всіх областей країни.

Кожному українському регіону надається можливість презентувати економічні та інвестиційні можливості, продукцію підприємств, зацікавлених у виході на ринок Білорусі або посиленні на ньому своєї присутності.

Керівники виробництв, продукція яких експонуватиметься на виставці, матимуть змогу взяти участь у Форумі.

Додаткову інформацію можна отримати в Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактна особа – Геннадій Болдир (телефон (044)461-98-07, [email protected]) та Департаменті економічного розвитку Чернігівської ОДА ([email protected]).

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації