back

Хід ліквідації ямковості та експлуатаційне утримання доріг області

28-06-2018 | 08:26

З початку року станом на 27 червня на автошляхах державного значення в межах Чернігівської області ліквідовано 206309,5 метрів квадратних пошкоджень дорожнього покриття  та 1504 м.п тріщин. Зокрема, гарячим асфальтобетоном ліквідовано 144375,8 кв.м ямковості, струменевим методом - 57702 кв.м, методом просочення - 1289 кв.м. 

На замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядними організаціями продовжуються роботи з усунення ямковості та інших деформацій покриття на автомобільних дорогах Чернігівської області.  Для виконання робіт з відновлення дорожнього покриття Службою було задіяно окрім філій ДП «Чернігівський облавтодор» інші підрядні підприємства.

За останній тиждень на дорогах загального користування державного значення усунено 29601,5 кв.метрів ямковості. Також цього тижня виконувались роботи з ліквідації тріщин - усунено 218 п. м. Ремонтні роботи виконувалися як струменевим методом ремонту асфальтобетонного покриття так і гарячим асфальтобетоном.

Цього тижня на автошляхах загального користування державного значення Чернігівської області дорожники виконували роботи з покращення стану безпеки дорожнього руху. Зокрема, встановлено та замінено дорожні знаки, нанесено розмітки, відремонтовано 25 метрів бар'єрного огородження. У рамках експлуатаційного утримання здійснювався покіс трави.

За інформацією
Служби автомобільних доріг у Чернігівській області