back

Солісти філармонійного центру виступили для резервістів

25-06-2018 | 09:10

24 червня, в День молоді, до наметового табору резервістів, що беруть участь у тактичних навчаннях з територіальної оборони «Північна фортеця — 2018», з черговим концертом завітала творча делегація з Чернігова. Культурно-мистецький захід провів Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Першу частину концерту склали переважно поетичні твори. Поему чернігівського автора Юрія Соколова "Рубікон" виконали режисер-постановник інсценізації, актор обласного Молодіжного театру заслужений артист України Олексій Биш та артистка розмовного жанру філармонійного центру Олена Белеванцева. Перед бійцями з авторською поезією виступив і сам автор поеми.

Яскравим та зворушливим став виступ автора музики до поеми "Рубікон", композитора Тараса Тарасенка (м.Любеч), який є постійним учасником багатьох патріотичних заходів для військовослужбовців та членів їхніх родин.

Потішив товаришів та артистів своїм виступом й сержант 4-ї роти 162 БТРО Сергій Пушкар. Він виконав пісню «Вишенька-черешенька».

Цього вечора музичні подарунки отримали й бійці-іменинники.

Прес-служба Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм