back

Чернігівщина визначилася з кращими регіональними державними службовцями

15-06-2018 | 17:15

Сьогодні в області визначилися з кандидатами на Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець». Загалом до ІІ туру допущено 24 учасники, які пройшли співбесіду з питань державного управління, виконали практичне завдання з службової етики і етикету та випробували свої сили у публічному виступі.

Конкурсну комісію очолили начальник Міжрегіонального управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаських областях Олександр Якубенко та керівник апарату Чернігівської ОДА Тетяна Гліб.

Імена переможців регіонального відбору стануть відомі широкому загалу на урочистостях з нагоди Дня державної служби, що відбудуться за тиждень.

— «Рухаючись вперед, ти втрачаєш спокій, та стоячи на місці, ти втрачаєш себе», — так сказав мій улюблений філософ Серен К'єркегор. Кожен з вас уже переможець, адже щоденно працює над собою та на благо нашої держави, — акцентувала керівник апарату ОДА Тетяна Гліб.

Нагадаємо, конкурс «Кращий державний службовець» Національним агентством України з питань державної служби започаткований на виконання  постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152.

Мета — зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації