back

Шановні журналісти! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

06-06-2018 | 09:39

Обраний вами, представниками медійної спільноти, шлях — надційкавий та сповнений дійсної суспільної ваги. Проте, водночас, й доволі складний  і відповідальний — такий, що вимагає від від вас об’єктивності, неупередженості, глибоких знань у найрізноманітніших сферах та глибокого розуміння суспільних процесів. Адже написане чи вимовлене вами слово має силу і відлуння здатне впливати на долю людини, громади, держави.

Великою мірою від вас залежить і те, як жителі області сприймають реформи — докорінні зміни в державі, котрі набирають усе більших обертів. Розуміючи це, Чернігівська ОДА є вашим надійним партнером, відкрита до співпраці для досягнення спільної мети — економічного, соціального, культурного розвитку нашої області, захисту прав та інтересів її жителів. 

Бажаю вам працювати так, щоб завжди мати і щоразу виправдовувати довіру громадян, бути правдивими та неупередженими, мудрими, виваженими, небайдужими та впевненими у собі.

Нехай на вашому професійному шляху виникає все більше і більше приємних інформаційних приводів, а в особистому житті все складається так, як хочеться вам!

 

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч