back

Заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов та голова облдержадміністрації Володимир Хоменко відвідали постраждалих унаслідок ДТП

07-07-2012 | 15:00

У зв’язку з автокатастрофою, яка сталася 7 липня на автошляху Київ-Чернігів-Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіївка-Красне Чернігівського району, до Чернігова прибув заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов. Разом з головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком вони відвідали Чернігівську міську лікарню №2 та обласну лікарню, де отримують медичну допомогу потерпілі.

На сьогодні у Чернігівській міській лікарні знаходиться 25 постраждалих унаслідок ДТП. З них 1 - у вкрай важкому , 3 - у важкому стані, інші у стані середньої важкості. В обласній лікарні 4 потерпілих з них 2- у важкому стані, 2- у середньому.

За словами заступника Міністра охорони здоров’я України, всі медичні служби області спрацювали оперативно. З перших хвилин з потерпілими, крім лікарів працюють психологи. Абсолютно весь обсяг необхідного обстеження на високому технологічному рівні, який прописано відповідними протоколами лікування, затвердженими Міністерством охорони здоров’я виконано. Обсяг медикаментозного забезпечення відповідає всім клінічним протоколам і поставленим діагнозам. До Чернігова, також прибули провідні медичні спеціалісти з Києва.

Олександр Толстанов та Володимир Хоменко висловили слова подяки всім медикам та працівникам МНС, які оперативно і швидко надавали і надають допомогу постраждалим.

З самого ранку на адресу облдержадміністрації, управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Чернігівської міської лікарні № 2 та обласної лікарні надходять дзвінки від мешканців області з метою надання допомоги, як фінансової так і одягом, постраждалим внаслідок ДТП.

Прес-служба облдержадміністрації