back

Пам’яті Наталії Василівни Білоус

07-07-2012 | 14:48

Обласна державна адміністрація з сумом повідомляє, що 7 липня на 50-му році життя після тяжкої хвороби передчасно пішла з життя заступник голови облдержадміністрації Наталія Василівна Білоус.

Не стало чудової людини, високопрофесійного фахівця, чуйної жінки, яка значну частину свого життя присвятила праці на благо Чернігівського краю та його людей.

Наталія Василівна Білоус народилася 31 березня 1963 року у с.Митченки Бахмацького району Чернігівської області.

У 1989 році закінчила Сумський філіал Харківського сільськогосподарського інституту за спеціальністю економіст бухгалтерського обліку.

Трудову діяльність розпочала у 1981 році: працювала економістом-фінансистом, економістом по бухгалтерському обліку управління сільського господарства Глухівського райвиконкому Сумської області.

З 1985 по 2003 роки – головний бухгалтер, заступник завідуючого - начальник бюджетного відділу, начальник фінансового управління Глухівської міської ради; заступник Глухівського міського голови з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів-начальник фінансового управління Глухівської міської ради.

З 2003 по 2006 роки працювала заступником начальника головного фінансового управління Сумської облдержадміністрації.

З 2006 року обіймала посаду заступника голови обласної державної адміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань, на якій зарекомендувала себе компетентним спеціалістом, ініціативним, відповідальним та принциповим керівником. У 2009 році отримала звання «Заслужений економіст України».

Свої знання, досвід та життєву енергію Наталія Василівна віддавала колегам, рідним, друзям.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної втрати та висловлюємо співчуття рідним і близьким Наталії Василівни Білоус.

Для всіх, хто працював поруч із Наталією Василівною, вона назавжди залишиться інтелігентною, світлою, доброю та чуйною людиною. Вічна їй пам’ять.

В.М.Хоменко, С.М.Прокопенко, М.І.Стрілець,
В.М.Геращенко, В.М.Тканко, О.М.Шанойло,
А.І.Мельник, І.І.Коробка, В.В.Мельничук