back

Талановиті багатодітні родини області зібралися на фестивалі-конкурсі

30-05-2018 | 13:22

Піснями, танцями, музикою, картинами, скульптурами та іншими проявами власної індивідуальності дивували журі на заключному етапі учасники обласного фестивалю “Таланти багатодітної родини”. Ознайомилася з конкурсними роботами і заступник голови ОДА Наталія Романова.

Захід пройшов сьогодні за підтримки профільних Департаментів облдержадміністрації в Обласному молодіжному центрі. Мета — відродження та популяризація національних цінностей багатодітної родини, відтворення та збереження народних родинних традицій, реалізація власних творчих здібностей дітей.

—  Я дякую кожному учаснику за можливість зазирнути у його країну фантазій та мрій. Творчість — це те, що підтримує людину у найскрутнішу хвилину. Не дарма ж бійці на сході України з таким трепетом чекають та зберігають дитячі малюнки. Мрійте, фантазуйте, творіть, — зазначила Наталія Романова.

Конкурс має кілька номінацій: вокальний жанр, патріотична пісня, авторське виконання (вірш, пісня), хореографія, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, оригінальний жанр. До обласного етапу дійшло близько сотні учасників.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації