back

Проморолик про Чернігівщину: формуємо імідж області як привабливого бізнес-партнера

14-05-2018 | 16:17

З економічними можливостями та інвестиційною привабливістю Чернігівської області відтепер знайомитиме новий двомовний інформаційний проморолик. Департамент економічного розвитку облдержадміністрації виготовив його в рамках виконання заходів Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон».

Проморолик буде презентовано на ІІІ Форумі інвестицій та експорту Чернігівщини. Нагадаємо, що цей захід відбудеться 16 травня вже у статусі міжнародного. Тож відеопрезентацію, окрім бізнес-кіл, фінансових інституцій та представників органів влади Чернігівщини й інших регіонів України, першими зможуть побачити також делегації з Республіки Білорусь, Польщі, Китаю та Литви.

Обласна влада сподівається, що демонстрація і промоція інвестиційного потенціалу та експортних можливостей підприємств і закладів сфери послуг Чернігівщини сприятиме посиленню її привабливості для залучення як капітальних інвестицій, так й іноземних коштів.

До вашої уваги україномовна версія проморолика.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації