back

Хочете щось змінити у своєму житті та оточенні? Почніть із себе

11-05-2018 | 17:24

Аби залучити молодь до волонтерської діяльності, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» вже вчетверте проводить молодіжний форум взаємодії та розвитку. Його мета — покращити екологічну ситуацію України та сприяти реалізації національної стратегії поводження з відходами, а також створити сприятливі умови для розвитку волонтерства й самореалізації української молоді. Форум проходить у Чернігові за підтримки облдержадміністрації.

Громадські активісти з усієї Чернігівщини, які зібралися сьогодні, 11 травня, в Обласному молодіжному центрі, ділилися власними секретами успіху. Також розповідали й про труднощі, з якими стикаються кожного дня.

Серед учасників — представники органів влади, інститутів громадського суспільства, молодіжного громадського руху та бізнесу, волонтери, благодійники, студенти.

Президент громадської організації «Let’s do it, Ukraine» Людмила Осипчук: «Наша команда працює в кожній області України. Ми боремося із сміттям. Кожен з вас може долучитися до роботи. Важливо робити маленькі кроки у досягненні великих цілей. А стати «екологічним» дуже просто. Почніть з себе: дайте собі обіцянку щось не робити. У мене така є: я вже два роки не користуюся пластиковим стаканом — ходжу із своєю скляною чашкою».

 

 

Загалом активісти закликали молодь не бути байдужими до навколишнього середовища і долучатися до заходів, які відбудуться в області найближчим часом. Про них розповіла місцевий координатор «Let’s do it, Ukraine» Вікторія Богдан під час сьогоднішньої тематичної наради з представниками структурних підрозділів ОДА.

 

 

Також на нараді Людмила Осипчук презентувала цьогорічний план заходів та національні проекти ГО «Let’s do it, Ukraine».

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації