back

Прилуцька міська бібліотека відкрила двері для дітей

27-06-2012 | 16:40

27 червня у м. Прилуки відкрито осучаснене приміщення міської бібліотеки для дітей імені Павла Білецького-Носенка. В урочистому заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, почесний громадянин міста Прилуки Юрій Коптєв, депутат обласної ради Микола Рудьковський, Прилуцький міський голова Юрій Беркут. 

Виступаючи на відкритті закладу, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко наголосив, що ця подія є свідченням реалізації Програми Президента України Віктора Януковича по консолідації зусиль держави, громадських організацій, меценатів, які дозволить сформувати в Україні єдиний гуманітарний, культурний та інформаційний простір.

Він висловив вдячність місцевій владі за турботу про наймолодших жителів міста, завдяки якій дітям є куди повертатися і куди докласти зусиль для будівництва кращого майбутнього для себе і рідного краю.

Також керівник області звернутися зі словами подяки до почесного громадянина Прилук, відомого мецената Юрія Коптєва за активну участь у справі розбудови культурно-мистецької галузі району.

Володимир Хоменко назвав яскравим прикладом поєднання зусиль влади, депутатського корпусу та всієї місцевої громади послідовні кроки по розбудові міста Прилуки, які обов’язково відгукнуться вдячністю та гордістю прилуччан за свої місто.

Після урочистого відкриття на щастя та творче процвітання дитячої бібліотеки благочинний Прилуцького округу протоієрей Микола Котеленець провів освячення приміщення. 

Прес-служба облдержадміністрації