back

Призов до армії триває: плани та їх виконання

13-04-2018 | 11:48

Призовні комісії області мають прискорити свою роботу. Наступного тижня згідно перерозподілу завдань Чернігівщина має мобілізувати 121 особу.

Про це було наголошено сьогодні під час розширеного засідання профільної комісії, яку проводив заступник голови ОДА Сергій Сергієнко. У режимі відеоконференц-зв’язку в нараді взяли участь представники районів.

Загалом до лав Збройних Сил та інших військових формувань України від області має піти понад 480 осіб.

Читати також: Весна-2018: що варто знати про призов на строкову військову службу

Наразі план весняного призову вже виконали у Сновському районі, наближається до фінальної позначки й Сосницький. Натомість трохи більше 30% від потреби у Бахмацькому та Срібнянському районах, такі ж показники й у містах обласного значення.

—  Минулоріч область стовідсотково виконала план з призову. Цьогоріч теж до цього маємо прагнути. Звертаю увагу на необхідність посиленої роботи в містах обласного значення. З практики: чим більше місто — тим повільніший призов, — наголосив Сергій Сергієнко. — Маємо активно працювати й в напрямі національно-патріотичного виховання та підтримки родин бійців АТО.

Принагідно районам нагадали про підготовку до командно-штабного навчання з територіальної оборони, яке заплановане на середину червня.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації